Stal de Wijhoeve

                           SDW Miniatures

For sale

Op dit moment hebben wij de prachtige Private Dancer te koop. Deze bruine ruin met een schattig kolletje, mag voor de juiste match verhuizen. 

Dancer is een jonge, blije man die nog veel moet leren, maar ook heel graag wilt leren!  Je merkt in zijn doen en laten dat hij op het moment echt even door de puberteit heen moet gaan, maar desondanks super braaf blijft. Hij speelt graag en staat nu met 4 merries die soms even zeggen dat ze geen zin hebben en daar gaat hij dan mee akkoord. Maar wat voor hem het leukste zou zijn is bij iemand terecht komen die een maatje voor hem heeft met ook veel energie en een baasje die de tijd heeft om hem zichzelf te laten ontwikkelen. Op het moment ben ik hem rustig aan het beleren voor de wagen en pakt hij het sturen goed op. Naarmate zijn training meer wordt, zal ook zijn vraagprijs stijgen. Hij zal deze maand nog voor een zeer nette prijs te koop staan voor deze kwaliteit. 

Hij kan trouwens ook super bewegen met een heel mooi voorbeen, dat wordt echt een plaatje voor de wagen! 


Wat praktische informatie

3 jaar

Meet op de schoft 89 cm, maar zwaart zeker nog wat uit. 

Heeft amha & amhr papieren en een engels paspoort. 

Netjes geent, ontwormd en recent bij de tandarts geweest. 

1500 euro

Deze zomer zullen er vaker pony's bij ons te koop zijn, dit zijn voornamelijk ruinen, tussen de 90 en 100 cm. Mocht je iets zoeken, stuur ons een berichtje. Wij kijken graag voor de perfecte match. 


 


Bellen