Stal de Wijhoeve

                           SDW MiniaturesFor sale


LLM Giselle on the Rocks    -   amha / amhr / nmprs   

Veterinair goedgekeurd als moederdier bij het nmprs. Drachtig van Massila de Noche voor een amhr / nmprs veulen. Giselle is een lieve, gevoelige merrie. Die zo'n 89 cm meet op de schoft. Ze is 4 jaar en verwacht haar 1e veulentje, die ook mee zou mogen verhuizen.  Giselle's prijs is zonder veulentje 2950 euro, met veulentje zal de prijs in overleg zijn. 

Kijk voor foto's en bloedlijnen op haar pagina! 

SDW Solo ta Sali   -  amhr / nmprs

De door ons gefokt Sali zou voor een passend huisje mogen verhuizen. Ze is nu 2 jaar. Haar vader is de bekende Wish Upon a Star, die ontzettend goed gescoord heeft  bij het nmprs (kampioen). Sali is nog vrij groen maar is de basis wel gewend, ze is een vrolijke, sociale meid.  Ze meet nu ongeveer 91 cm. Ik verwacht dat ze rond de 95 cm gaat worden. Ideaal om ook mee te gaan mennen.     Haar prijs is 2250 eur0. 

Kijk voor foto's en bloedlijnen op haar pagina!


SDW Stars and Stripes  - amhr  /  aspc  /  bmp  

Deze bijzondere jongen zou voor een liefhebber mogen verhuizen. Hij heeft de speciale kleur grullo en ik verwacht dat hij rond de meter gaat worden. Binnenkort meer informatie! 


Wij verwachten verschillende veulentjes dit jaar. Kleine AMHA maar ook grotere AMHR/ASPC's. Houdt de website in de gaten!  

 

Bellen